Leergang De Nieuwe Lijn

screenshot-2016-08-31-18-10-44 De wereld verandert en die veranderingen brengen complexere zorgvragen met zich mee die steeds vaker niet-medische oplossingen vereisen. Die nieuwe norm vraagt om een nieuwe visie. De huisarts dient niet alleen samen te werken met fysiotherapeuten of diëtisten, maar ook met welzijn, informele zorgverleners en andere partijen in de wijk. Ja, de aloude lijnen doen er niet zo veel meer toe. Sterker nog, verschillende disciplines uit verschillende lijnen zullen samen één netwerk om de patiënt moeten vormen. Het is tijd om ideeën te verkennen en vooral samen uit te proberen. Tijd om te DOEN! Dat kan dankzij de leergang De Nieuwe Lijn. Waarin niet alleen ‘nieuwe lijnen’ worden bepaald, maar waarin ook kennis en ervaring worden gebundeld: zorgprofessionals uit de verschillende wijken zoeken elkaar op en komen tot concretere oplossingen voor patiënten uit het betreffende gebied.  

De bijeenkomsten

De leergang is een dynamisch en interactief programma waar kennis, kennismaking en ruimte voor nieuwe initiatieven centraal staan. Het programma bestaat uit eigenzinnige sprekers uit het veld en bijzondere sprekers met een eigen visie op zorgvraagstukken. Om vervolgens gezamenlijk aan de slag te gaan.
  • 2 jarig onconventioneel leertraject
  • 4 bijeenkomsten per jaar

Wat gaat het jou opleveren?

Na deze leergang garanderen we dat je nooit meer hetzelfde naar de wereld om je heen kijkt. De nieuwe lijn biedt inzichten, kennis, energie, handvatten en contacten die je direct kunt activeren in je dagelijkse werk en omgeving. De Nieuwe Lijn is een nieuwe vorm van leren waarbij we uitgaan van de kracht van de groep in combinatie met de kracht van het programma dat geboden wordt. Dus twijfel niet om je aan te melden bij de eerste editie van de Nieuwe Lijn voor januari 2017 (deelname in de eerste editie is gratis). GEWOON DOEN!

Programma 2016/2017

Aanmelden voor de Leergang    Volg De Nieuwe Lijn op Twitter    Sluit je aan bij de LinkedIn groep De Nieuwe Lijn

De Nieuwe Lijn is een coproductie met de volgende partners:

logo-leergang