Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Nationale Diabetes Challenge

25 januari 2018
17:00
- 20:00

Gratis

Hierbij nodigen we u graag uit voor de informatieavond over De Nationale Diabetes Challenge 2018 van de Bas van de Goor Foundation in Den Haag. Deze avond wordt georganiseerd door ELZHA, LIJN1, Gemeente Den Haag en de Bas van de Goor Foundation.

De Bas van de Goor Foundation organiseert al enkele jaren met succes de Nationale Diabetes Challenge. Het wandelen is niet alleen succesvol en toepasbaar voor diabetes patiënten, maar eigenlijk voor alle patiënten. Dit met hele positieve resultaten voor zowel patiënten als zorgverleners. Is het wandelen de nieuwe manier van behandelen?

Wilt u weten hoe de Challenge werkt, wat het nu echt doet en hoe u deze Challenge samen met uw wijkpartners kunt aangaan? Kom dan naar deze informatie avond van de Nationale Diabetes Challenge in Den Haag.

Kom niet alleen! Daag een mogelijke samenwerkingspartner uit uw wijk uit om met u mee te gaan naar deze informatie avond. Laat u informeren en inspireren om samen deze Challenge  aan te gaan!

Het voorlopige programma van deze avond is:

  • Opening en welkom door Bas van de Goor, directeur Bas van de Goor Foundation,
  • Breng beweging in de praktijk door Jeroen Flim, programmamanager Nationale Diabetes Challenge
  • Interviews met ervaringsdeskundigen zoals een patiënt, POH, fysiotherapeut.
  • Wandelen is behandelen door Hannah Regeer, medisch Psycholoog, onderzoeker Bas van de Goor Foundation.
  • Samenwerking in multidisciplinaire teams (binnen en buiten de zorg) onder leiding  van Debby de Jongste, directeur LIJN1

Voor deze avond is accreditatie aangevraagd en toegekend voor huisartsen, POH’s, verpleegkundige  specialisten. Voor fysiotherapeuten en diëtisten wachten we nog op de toekenning voor accreditatie.

U kunt zich hier aanmelden voor de  informatieavond, er is maximaal plek voor 100 geïnteresseerden. Aanmelding vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de aanmeldformulieren.

Deze avond is geheel gratis en er zal een eenvoudige broodmaaltijd aangeboden worden.

All Evenementen