Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Nationale Diabetes Challenge

7 maart
17:30
- 20:00

Gratis

Inloop vanaf 17:00

Wij nodigen u graag uit voor een informatieavond over De Nationale Diabetes Challenge 2019 van de Bas van de Goor Foundation in Voorburg-Leidschendam.

De BvdGF organiseert al enkele jaren met succes de Nationale Diabetes Challenge. Dit met hele positieve resultaten voor zowel patiënten als zorgverleners. Het wandelen is niet alleen succesvol en toepasbaar voor mensen met diabetes, maar eigenlijk voor alle patiënten.
In 2017 en 2018 hebben al een aantal zorgprofessionals samen met vrijwilligers uit Leidschendam succesvol deelgenomen aan de NDC.
Graag zouden we dit succes willen voortzetten en nog succesvoller maken zodat nog meer mensen en zorgverleners kunnen deelnemen.

Is wandelen een nieuwe manier van behandelen?  Wilt u weten hoe de challenge werkt, wat het nu echt doet en hoe u deze challenge samen met uw wijkpartners kunt organiseren?
Doe dan ook mee in 2019! Temeer omdat Den Haag in 2019 Host City is van het slotevent: het NDC Festival op 28 september!

Kom dan naar deze informatieavond van de Nationale Diabetes Challenge in Voorburg-Leidschendam. Op deze avond wordt uitleg gegeven over de Nationale Diabetes Challenge:

  •      Hoe werkt het?
  •      Toelichting van behaalde resultaten
  •      Voorbeelden van ervaringsdeskundigen
  •      Ontmoet jouw mogelijk samenwerkingspartners in de wijk
  •      Hoe ga je samen met partners in de wijk de challenge aan?

Er zullen op deze avond verschillende sprekers zijn waaronder Jeroen Flim van de BvdGF. Ervaringsdeskundigen van afgelopen jaren zullen hun ervaringen delen met u.
Onder begeleiding van LIJN1 zal er deze avond ook al praktisch gekeken worden hoe je samen de NDC in jouw wijk kunt gaan organiseren en uitvoeren.

Bent u werkzaam in de zorg, sport of welzijn in Voorburg-Leidschendam of heeft u interesse? Is de NDC nieuw voor u óf heeft u al ervaring met de NDC?
In beide gevallen schrijf u nu in! Voor inschrijving klik hier.
Er is maximaal plek voor 50  geïnteresseerden. Aanmelding vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de aanmeldformulieren.

Deze avond is geheel gratis en er zal een eenvoudige broodmaaltijd aangeboden worden.
Parkeren met de auto is mogelijk, maar alleen met een parkeerkaart (blauwe zone tot 18.00 uur).

Locatie:

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

 

All Evenementen