Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Innovatieprogramma De Nieuwe Lijn – startbijeenkomst

15 februari 2018
14:00
- 19:00

Gratis

Op donderdag 15 februari trappen we het Innovatieprogramma De Nieuwe Lijn af.

Met een groep enthousiaste professionals die hun ideeën en innovatiekracht samen met andere voorlopers/pioniers willen inzetten, gaan we dit jaar vormgeven aan de ontwikkelingen en innovaties die nodig zijn om daadwerkelijk te komen tot gezonde wijken met gezonde burgers.

Tijdens deze middag staan de nadere kennismaking, de presentatie van de verschillende ideeën, de vragen/ontwikkelbehoeften van eenieder en het verdere innovatieprogramma centraal. Kees Klomp, bedrijfsadviseur, betekenisvol ondernemer en spreker tijdens ons jaarevent op 30 november, sluit aan om samen voor een “vliegende start” te zorgen.

We hebben ook alvast vooruitgeblikt op de volgende maandelijkse inspiratiebijeenkomsten en hebben hiervoor alvast de volgende data geprikt:
Dinsdag 20 maart,
Donderdag 19 april,
Donderdag 24 mei en
Donderdag 28 juni.

Heb jij je nog niet aangemeld, maar wil je alsnog aansluiten? Bel of mail ons met jouw innovatie-idee. Zie je mogelijkheden om op een andere manier de verbinding te maken? Laat het ons dan ook weten. Want alle stapjes samen, maken dat “gezonde wijken” geen droom maar werkelijkheid worden.

All Evenementen