Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Jaarbijeenkomst Lijn1

29 november 2018
12:30
- 21:15

Samenwerken aan gezonde wijken met gezonde burgers
De Nieuwe Route… samen op weg

Tijdens de Lijn1 Jaarbijeenkomst van donderdag 29 november 2018 vieren we feest. We hebben dan ook weer een inspirerend, innoverend en verrassend programma opgesteld met actieve bijdragen van “Nederland Kantelaar” Anke Siegers, “Betekenisvol ondernemer” Kees Klomp en vele anderen.

We gebruiken dit moment om terug te blikken op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar, te vieren wat we met elkaar hebben geleerd en bereikt, en we kijken vooral met elkaar vooruit en verkennen De Nieuwe Route.

MELD JE NU AAN! 

De Lijn1 Jaarbijeenkomst vindt net als vorig jaar plaats in De Tramremise aan de ter Borchstraat 7 in Den Haag. En ook deze keer bestaat het programma uit twee delen.

MIDDAGPROGRAMMA 12.30-18.00 uur > Klik hier voor het programma

Samen werken aan gezonde wijken met gezonde burgers
De Nieuwe Route – Op weg naar Jouw Doel!

Voor en met pioniers, voorlopers, innovatoren, ofwel professionals en bewoners die in de Haagse regio werken aan “Gezonde Wijken met Gezonde Burgers” en die op zoek zijn naar inspiratie, samen en hun eigen ervaringen en inspiratie willen delen.

AVONDPROGRAMMA 18.00-21.15 uur > Klik hier voor het programma

Samen werken aan gezonde wijken met gezonde burgers
De Nieuwe Route… Op weg naar Integrale zorg 3.0

Voor en met bestuurders, professionals en bewoners die zich inzetten voor integrale zorg en die toe zijn aan “the next step” en hierover graag het gesprek met elkaar aangaan.

 

De ingang van de Remise is op de hoek van de Parallelweg en de Ter Borchstraat.
De Remise is makkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer: trams 9, 11 en 12 stoppen voor de deur halte Wouwermanstraat.
Voor 60 auto’s is er parkeergelegenheid op het terrein van de Remise zelf

All Evenementen